Een zuil als informatiedrager

Met een zuil is het mogelijk om aandacht te trekken voor een boodschap. Een zuil is dusdanig groot dat men deze niet kan passeren zonder ernaar te kijken

Het succes van een zuil

Vloerdisplays worden gebruikt voor promotionele acties en om een boodschap over te brengen in een drukke ruimte. Ze worden veelvuldig ter promotie ingezet op openbare plekken zoals bibliotheken, winkelcentra en supermarkten. Een vloerdisplay of zuil is ideaal voor het promoten van een product. Het voordeel van de zuil is dat je twee of meer vlakken hebt om informatie op te plaatsen, hierdoor is de zuil een grote en opvallende informatiedrager en tevens een unieke eye-catcher.
Zuilen
Zuilen
Zuilen

Zuilen op maat

De hoogte van een zuil kan een formaat hebben tot wel 2 meter hoog! De keuze van het formaat ligt bij u en is voornamelijk afhankelijk van het design en het doel van de display. Of u een rechthoekige, vierkante of een halfronde display zoekt, wij hebben voorbeelden beschikbaar en kunnen uw wensen met unieke ontwerpen uitvoeren.
Ben jij op zoek naar een zuil voor jouw boodschap? Wij leveren alle soorten zuilen van karton. Winnubst is specialist in het maken van zuilen en andere displays: snel, origineel en persoonlijk.

Benieuwd naar meer Point of Sale materiaal en Instore Communicatie?

Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. Bekijk ook onze backcards, stapelkubussen en folderbakjes om inspiratie op te doen.