Een plafondhanger is een echte eyecatcher!

Jij kan geen winkel binnengaan zonder hangende reclame te zien. Door een standaard mobile te vervangen door een plafondhanger heb jij meteen een echte eyecatcher te pakken.

Waarom een plafondhanger?

Het kenmerk van de plafondhanger is dat deze beweegt en beweging zorgt voor attentie. Waar jij hem hangt in jouw winkel, bedrijf of op de beursvloer, het blijft een eyecatcher.
Met een plafondhanger kan jij jouw product of merk nog beter laten opvallen!
Plafondhangers
Plafondhangers
Plafondhangers

Inspiratie Plafondhangers

Plafondhangers worden veel gebruikt ter promotie. Winnubst is specialist in het maken van jouw plafondhanger van karton. Doe hier inspiratie op of download ons inspiratie magazine!
Klinkt dit voor jouw interessant? Neem dan snel contact met ons op!
Plafondhangers

Plafondhangers op maat

Jouw plafondhanger is al een eyecatcher op zich. Toch kunnen vormen en details als kleuren nog een extra dimensie toevoegen. Door onze ervaring met het maken van plafondhangers zorgen wij ervoor dat jouw plafondhanger van een goede kwaliteit is en de aandacht van jou doelgroep net iets langer vasthoudt.

Wij hebben al vele bijzondere ideeën gezien, ontworpen en geproduceerd. Ben jij benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom een keer langs om van gedachten te wisselen!

Benieuwd naar meer Point of Sale materiaal en Instore Communicatie?

Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. Bekijk ook onze cassettes, backcards en zuilen om inspiratie op te doen.