Maak het verschil met een schapstopper

Winnubst maakt al 35 jaar schapstoppers voor bedrijven waaronder L’Oreal, La Chouffe en Brand. Deze zetten we graag in om met jou mee te denken over wat de beste uitvoering is qua materialen en vormen.

Het succes van een schapstopper

In een winkel staan duizenden producten, maar hoe laat je net dat ene product extra opvallen? Een product trekt de aandacht van de consument door middel van de verpakking. Een schapstopper is een kartonnen display met daarin een venster/gat waarin het product centraal staat. Door deze onderbreking in het schap zal het product extra opvallen.
Point of sale - Schapstopper
Point of sale - Schapstopper
Point of sale - Schapstopper
Point of sale - Schapstopper

Inspiratie Schapstoppers

Een variant op de shelf display is een schapstopper. De schapstopper steekt uit het schap en laat de klant stoppen bij jouw product omdat de klant er letterlijk tegenaan loopt. Hierdoor wordt de aandacht van de consument meteen naar jouw product geleid.

Schapstoppers in alle vormen en maten

Elk product vraagt om een uniek schapstopper, de maten en vormen zijn afhankelijk van het product dat er in komt te staan. Een schaptopper moet het product duidelijk zichtbaar maken en het product benadrukken. Meestal een klein oppervlak omdat het in een winkelschap moet passen.
Point of sale - Schapstopper

Benieuwd naar meer Point of Sale materiaal en Instore Communicatie?

Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. Bekijk ook onze 3D kaarten, mappen en specials om inspiratie op te doen.