Assortiment

Binnen ons assortiment vallen verschillende categorieën, met producten die wij dagelijks creëren en diensten die wij graag voor jou uitvoeren. Hieronder vind je deze categorieën, klik om meer producten binnen de verschillende categorieën te zien. Denk hierbij aan verpakkingen, showcards en displays.
Luxe verzenddoos
Folderbakje A5
Kubussen

Het succes van showcards

Een showcard vangt de aandacht van de consument, geeft desbetreffende informatie en kan eventueel een sample of flyer aanbieden. Dit is de reden waarom het de meest gebruikte vorm van Point of Sale materiaal is.
Showcards
Luxe dozen
3D kaarten
Plafondhangers
Tafelkaarten
Toonbankdisplay

Het succes van toonbankdisplays

Een toonbankdisplays worden veel gebruikt ter promotie van nieuwe artikelen en voor het aanbieden van nieuwe producten. De producten zijn vaak kleine ‘meepakkers’. De display is het ideale materiaal om testers in te plaatsen. Een toonbankdisplay is vooral in de buurt van de kassa, waardoor de consument er niet omheen kan.

Een bijzondere uitnodiging met een pop-up kaart

Stuur een pop-up kaart! Een super leuk product dat meteen de aandacht trekt, opvalt tussen de normale post en handig door de brievenbus gaat. Ben jij op zoek naar een pop-up kaart voor jouw boodschap? Wij leveren alle soorten pop-up kaarten.
pop-up kaarten

Onze specialiteiten

Schapstrook
Point of sale - special
Stapelkubus
Vloerdisplay

Een vloerdisplay als informatiedrager

Een vloerdisplay of zuil wordt gebruikt om aandacht te trekken voor promotionele acties of om een boodschap over te brengen. Ze worden veelvuldig gebruikt ter promotie in drukke, openbare ruimtes zoals bibliotheken, winkelcentra en supermarkten.
Luxe menukaart
Zuilen
Schuifkaart - open
Cassette
Mappen
Point of sale - Schapstopper
Backcard

Extra aandacht voor jouw product met een backcard

Een backcard is een omgekeerde showcard. De mogelijkheid bij een backcard is dat jouw product op de backcard geplaatst kan worden, in tegenstelling tot een showcard. De backcard is ideaal om op de toonbank bij de retailers te plaatsen om zo jouw verkoop te verhogen.
draaischijven

Jouw boodschap in een koffer

Een koffer bevat een stevige verpakking van karton, die makkelijk te dragen is. In de koffer kan een interieur naar wens worden gemaakt die de producten netjes op z’n plek houdt. Het interieur wordt door ons ontworpen op basis van jouw wensen. Het interieur ziet er netjes uit, past perfect bij jouw producten en zorgt ervoor dat alles tijdens het vervoer blijft zitten.
Luxe koffer