Onze diensten

Naast ons papieren assortiment zijn wij ook gespecialiseerd in het maken van maatwerk. Hieronder leggen we je graag wat meer uit over ons maatwerk.

Transport

Handling

Mailing

Onze bewerkingen

Wij denken graag met je mee, ook als het gaat om het verzorgen van een dienst. Wij kunnen je het hele proces van a tot z uit handen nemen.
Cacheren

Stansen

Unieke vormen en maten dankzij het stansen van karton.

Na het cacheren zetten we de stansmachine voor je aan. Allereerst wordt het stansmes geproduceerd. Zodra het mes ontvangen is wordt deze in de stansmachine gehangen. Met stansen is elke vorm en maat mogelijk die je maar kan bedenken. Van een eenvoudige doos tot een ingewikkelde toonbankdisplay. Wat jij wenst, maken wij!

Cacheren

Indrukwekkende displays en verpakkingen door cacheren.

Cacheren is het op- en/of tegenplakken van drukwerk op een oppervlakte van karton of kunststof. Het zorgt voor dikte en stevigheid van het drukwerk en wordt daarmee ideaal voor nabewerking. Denk hierbij aan bewerkingen als stansen of het snijden van drukwerk. Lees hier meer over de stappen van het cacheerproces:
Stansen

Kartonnage

De productie en verwerking van karton.

Kartonnage
Sealen

Snijden

Zo wordt jou product veilig en effectief vervoerd.

Na het cacheren en stansen van jouw product is het klaar om te snijden. Dankzij het snijden maken wij de meest indrukwekkende showcards, koffers en tafelkaarten. Eerst wordt de keuze gemaakt voor het soort karton. Vervolgens wordt de machine ingesteld voor jouw unieke product. Door jouw producten te snijden krijgt jouw product de vorm die nodig is.

Sealen

Stevigheid op maat door sealen.

Bij sealen wordt jouw product efficiënt verpakt. Het zorgt voor meer ruimte voor het transport en de kans op beschadiging is kleiner. Bij sealen wordt eerst de folie om het product gedaan. Daarna verhit de machine de krimpfolie waardoor het strak om jouw producten heen zit.
Snijden