Folderbakjes in alle vormen en maten

Een folderbakje nodig om jouw brochures, folders of leaflets in te presenteren? Wij maken jouw folderbakjes van karton. Folderbakjes zijn er in de formaten A3, A4 en A5.

Waarom een folderbakje?

Folderbakjes zorgen ervoor dat jouw klanten makkelijk en snel een informatiefolder kunnen meenemen. Het folderbakje A4 wordt geplaatst in het zicht: op een toonbank, in een winkelschap of op een beursstand. Een folderbakje trekt de aandacht door de vorm en het design. Je levert het design aan en wij gaan er mee aan de slag. Zo maken we samen een ideaal presentatiemiddel voor jouw drukwerk.
Folderbakje
Folderbakje
Folderbakje A4

Folderbakjes op maat

Als je jouw folder op een standaardmaat hebt laten drukken, dan past deze in onze standaard folderbakjes. Heb je een folder in een ander formaat? Dan maken wij het folderbakje A5 voor jou op maat. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden voor het materiaal. Je hebt de keuze uit een kartonnen folderbakje A4 eventueel in combinatie met een wobbler.

Inspiratie Folderbakjes

De meest voorkomende folderbakjes zijn de formaten A4, A5 en A6. Een folderbakje A6 wordt gebruikt voor liggende brochures, folders of ander promotiemateriaal. Wij maken al jouw folderbakjes A6 op maat.
Folderbakje

Benieuwd naar meer Point of Sale materiaal en Instore Communicatie?

Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. Bekijk ook onze vloerdisplays, schuifkaarten en shelf displays om inspiratie op te doen.