Voor ieder moment een 3D kaart

Iets bijzonders nodig voor een evenement, een feestdag of een ander speciaal moment? Dat kan met onze 3D kaarten!

Lekker puzzelen met een 3D kaart!

De 3D kaart is een uitdrukkaart die wij plat leveren, zodat deze zelf in elkaar gepuzzeld kan worden. De uitdrukkaart is in alle formaten leverbaar: van A3 tot en met A6. Bovendien kunnen wij de 3D kaart bedrukt of onbedrukt leveren. Het uitdrukken en zelf opmaken van de kaart zorgt voor extra merkbeleving voor jouw klant! Daarnaast kan jij zelf bepalen wat voor vorm jouw 3D kaart krijgt: een vogel, een kerstman of misschien wel het logo van jouw bedrijf? Bedenk het en wij maken het.
De kaarten worden gestanst en vervolgens gecacheerd, waardoor zij extra dikte en stevigheid krijgen. Ideaal voor verzending en speciale promoties.
3D kaarten
3D kaarten
3D kaarten

Een 3D kaart voor…

De echte Hollander!

Is jouw bedrijf een echt Hollands bedrijf? Verkoop je misschien klompen, bloemen of andere Hollandse items? Dan is deze 3D kaart Windmolen een echte toevoeging aan jouw assortiment. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Een 3D kaart voor…

Evenementen

Gek op Formule 1? Of ben je opzoek naar een unieke uitnodiging? Neem contact op voor de 3D kaart die bij jouw evenement past!

Een 3D kaart voor…

De dierenliefhebber!

Een dierenasiel, dierenkliniek of dierentuin? Dan zijn deze 3D kaarten iets voor jou! Kies het dier wat bij jullie past of bestel ze allemaal.

Een 3D kaart voor…

Feestdagen!

Kijk jij ook altijd uit naar Pasen, Sinterklaas of Kerst? Geef een Paashaas cadeau of voeg een 3D kaart toe aan jouw kerstpakket! Neem contact op voor alle mogelijkheden.

3D kaarten