Jouw boodschap in een koffer

Bij het woord ‘koffer’ denk je waarschijnlijk meteen terug aan die reis die je onlangs gemaakt hebt. Maar heb je wel eens aan een koffer gedacht voor jouw product?

Waarom een koffer?

Een koffer bevat een stevige verpakking van karton, die makkelijk te dragen is. In de koffer kan een interieur naar wens worden gemaakt die de producten netjes op z’n plek houdt. Het interieur wordt door ons ontworpen op basis van jouw wensen. Het interieur ziet er netjes uit, past perfect bij jouw producten en zorgt ervoor dat alles tijdens het vervoer blijft zitten.

Bekijk in ons Product van de Week hoe wij de rode Ricoh koffer gemaakt hebben!
Luxe koffer
Luxe koffer
Luxe koffer

Luxe koffers op maat

Elke koffer die wij maken is uniek. Het formaat, het interieur en het design wordt afgestemd op het product. Een van onze experts maakt in overleg met jou schetsen en aan de hand daarvan een model van de koffer en het interieur. Na eventuele aanpassingen, keur jij het goed en is de koffer klaar voor productie. Jij kan er voor kiezen om de koffer plano of opgezet af te laten leveren of door ons te laten vullen. Voordelen van een kartonnen koffer: makkelijk mee te nemen, niet te zwaar, en vele malen herbruikbaar.

Benieuwd naar meer Point of Sale materiaal en Instore Communicatie?

Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. Bekijk ook onze pop-up kaarten, toonbankdisplays en folderbakjes om inspiratie op te doen.