Toonbankdisplay is de juiste keuze

Het plaatsen van een toonbankdisplay is een verrijking voor de winkel. Een leuke display kan dienen als aankleding of kan de klant iets geven om naar te kijken.

Het succes van een toonbankdisplay

Een toonbankdisplays worden veel gebruikt ter promotie van nieuwe artikelen en voor het aanbieden van nieuwe producten. De producten zijn vaak kleine ‘meepakkers’. De display is het ideale materiaal om testers in te plaatsen. Een toonbankdisplay is vooral in de buurt van de kassa, waardoor de consument er niet omheen kan.
Toonbankdisplay
Produceren naar wens
Toonbankdisplay
Vullen van jouw displays
Toonbankdisplay
Leveren op maat
Toonbankdisplay

Klanten over Winnubst

“Winnubst heeft mij super goed geholpen met het ontwerpen van de toonbankdisplay voor Ellastiek! De communicatie (per mail en telefonisch) verliep erg soepel en ik ben heel blij met het eind resultaat. Daarnaast werd ik ook uitgenodigd om op de werkplaats te komen kijken hoe de Ellastiek displays gemaakt werden. Dit was een leuke en leerzame ervaring! In de toekomst zou ik zeker weer mijn displays bij Winnubst laten maken.”
– Ella Timmers, Ellastiek

Toonbankdisplays op maat

Winnubst maakt toonbankdisplays van topkwaliteit waardoor ze lang mee kunnen. Zelfs wanneer er duizenden mensen langslopen en er producten uithalen. Door de zorgvuldige afwerking en hoge kwaliteit van het materiaal zijn de toonbankdisplays bestand tegen langdurige lichtinval en zullen ze niet verkleuren.

Een toonbankdisplay moet opvallen en daar kan Winnubst jou bij helpen. Om de toonbankdisplay eruit te laten springen kun je kiezen voor een opvallend ontwerp of extra’s zoals een wobbler of een flyerbakje.

Toonbankdisplay - voorbeeld

Wist je dat…

Een toonbankdisplay wordt ook wel een baliedisplay, counterdisplay, toonbankhouder, kassadisplay, productdisplay of balietent genoemd. Een baliedisplay kan ook een folderhouder zijn, omdat deze vaak bij de toonbank geplaatst worden. Wij bedrukken counterdisplays op maat.
Point of Sale materiaal - toonbankdisplay

Interesse in Point of Sale materiaal

Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Interesse naar de mogelijkheden?

Contact