Een kubus van karton als promotiemateriaal

Er zijn talloze manieren om reclame te maken, maar het moeilijke is om het eruit te laten springen. Een reclame die op een speelse wijze tot leven komt en meteen opvalt? Een 3D-kubus. Het is ideaal voor het promoten van een product.

Het succes van een kubus

Een groot voordeel van de kartonnen kubus is dat je meerdere vlakken hebt om informatie op te plaatsen, hierdoor is de kubus een grote informatiedrager en tevens een unieke eyecatcher. De vlakken van een kubus kunnen een formaat hebben tot 40x40x40cm. De keuze van het formaat ligt bij jou en is natuurlijk afhankelijk van het design.
Kubussen
Kubussen
Kubussen
Kubussen

Toonbankdisplays op maat

Wil jij echt opvallen? Dan moet je de hoogte in. Op het moment dat een kubus tot ooghoogte reikt kan de klant er niet meer om heen. Deze hoogte wordt bereikt door kubussen op elkaar te zetten. Door wat simpele inkepingen kunnen de kubussen makkelijk gestapeld worden zonder om te vallen. Wees origineel en probeer een stapelkubustoren. Het principe van een kubus kunnen wij toepassen op andere vormen zoals een drie- of zeshoek.

Inspiratie Kubussen

Een ander groot voordeel van een kubus is dat deze plat te verpakken en versturen is en eenvoudig door de winkelier c.q. eindgebruiker kan worden opgezet. Dit zorgt voor lage verzendkosten bij een groot reclame object. En dat maakt ons allemaal blij!
Een kubus is hét promotiemateriaal voor jouw product. Winnubst maakt jouw kartonnen kubus. Een kartonnen kubus is er in verschillende vormen en maten.
Kubussen

Wist je dat…

Een kubus kent meerdere varianten: naast een gewone kartonnen kubus is er ook een klapkubus. Een klapkubus wordt vast gemaakt door middel van een elastiek, wanneer je deze opent klapt hij uit tot een bijzondere kubus! Dit is de ideale kubus voor een geboortekaartje.
Kubussen kunnen speciaal gestapeld worden en zo omgetoverd worden tot stapelkubussen, deze zijn niet meer te missen.
Kubussen

Benieuwd naar meer Point of Sale materiaal en Instore Communicatie?

Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. Bekijk ook onze tafelkaarten, dozen en dispensers om inspiratie op te doen.