Extra aandacht voor jouw product met een backcard

Een backcard is het ideale promotiemateriaal om extra aandacht te genereren voor jouw nieuwe boek, nieuwe schoen of product.

Het succes van een backcard

Een backcard is een omgekeerde showcard. De mogelijkheid bij een backcard is dat jouw product op de backcard geplaatst kan worden, in tegenstelling tot een showcard. De backcard is ideaal om op de toonbank bij de retailers te plaatsen om zo jouw verkoop te verhogen.
Backcard
Backcard
Backcard
Backcard

Backcards op maat

Een backcard nodig voor de introductie van jouw nieuwe boek, schoen of ander product? Wij maken backcards in verschillende vormen en maten. Wil je jouw backcard extra laten opvallen? Of heb je nog geen idee hoe jij jouw backcard vorm wil geven? Wij denken mee voor de mogelijkheden.

Inspiratie Backcards

Ben jij op zoek naar een backcards voor jouw nieuwe product? Winnubst is specialist in het maken van backcards en andere displays: snel, origineel en persoonlijk.

Benieuwd naar meer Point of Sale materiaal en Instore Communicatie?

Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. Bekijk ook onze showcards, pop-up kaarten en folderbakjes om inspiratie op te doen.