Val op met luxe verzenddozen

Een kartonnen luxe verzenddoos is de ideale manier om extra op te vallen tussen de post of om een extra boodschap op te communiceren

Waarom een luxe verzenddoos?

Een verzenddoos is het ideale Point of Sale materiaal om jouw product extra bijzonder te verzenden. Een kartonnen verzenddoos is de ideale manier om extra op te vallen tussen de post of om een extra boodschap op te communiceren. Een grote luxe verzenddoos tot een kleine brievenbusdoos. Winnubst is specialist in het maken van luxe dozen op maat
Luxe verzenddoos
Luxe verzenddoos
Luxe verzenddoos

Inspiratie Luxe Verzenddozen

Wij stansen, snijden en cacheren een kartonnen doos en maken er een luxe verzenddoos van. Luxe dozen met een speciaal interieur, bedrukking of maat? Download ons inspiratie magazine en doe inspiratie op!
Luxe verzenddoos
Luxe verzenddoos
Luxe verzenddoos
Luxe verzenddoos

Luxe verpakkingsdozen op maat

Een grote luxe verzenddoos of een kleinere luxe brievenbus doos, wij maken alles van karton en kunnen het voor jou bedrukken. Een bedrukte doos geeft het product direct een bijzondere uitstraling, waarmee jouw klant de doos met een positieve eerste indruk in ontvangst neemt. Onze luxe dozen zijn extra sterk en gemaakt van het juiste karton, waardoor het product intact blijft.

Benieuwd naar meer Point of Sale materiaal en Instore Communicatie?

Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. Bekijk ook onze pop-up kaarten, showcards en koffers om inspiratie op te doen.