Over Winnubst Grafische Afwerking

Winnubst Grafische Afwerking is al meer dan 35 jaar jouw specialist in Point of Sale en Instore Communicatie. Jouw producten krijgen de uitstraling die ze verdienen door middel van stansen, cacheren en snijden.
Winnubst - over ons

Waarom Winnubst

Betrouwbaar sinds 1985
Passie voor Point of Sale materiaal
Eerlijk advies op maat
Winnubst - over ons

2020

Anno 2020 werken we met zo’n 20 personen op kantoor en in de productie. In tijden van drukte kunnen wij genoeg extra personeel inzetten, zodat kwaliteit en continuïteit worden gewaarborgd!

Inmiddels werken drie generaties Winnubsten samen om het bedrijf naar een nog hoger niveau te tillen.

2013

In 2013 hebben we onze productielijn compleet vernieuwd en zo de productiecapaciteit verdubbeld. In dat jaar hebben we onze eerste duurzaamheidsroadmap opgesteld. Hierdoor zijn we overgaan op 100% ledverlichting.
Winnubst - over ons
Winnubst - over ons

1998

In 1998 wordt er een nieuw pand gebouwd op de Pieter Lieftinckweg te Zaandam. Hier vinden op zo’n 1500 m2 alle activiteiten plaats.

1995

In 1990 wordt er verhuisd, omdat het bedrijf uit zijn jasje is gegroeid.

Zoons Albert en Peter Winnubst hebben in 1995 het stokje van hun vader Jan Winnubst overgenomen, zwager Ronald volgt een jaar later.

Winnubst - over ons
Winnubst - over ons

1985

Winnubst Grafische Afwerking BV is een familiebedrijf en in 1985 opgericht door Jan Winnubst op de Oostzijde te Zaandam. Na 27 jaar in loondienst in de grafische wereld gaat zijn wens in vervulling om zelf een bedrijf te beginnen, waarin kwaliteit centraal staat.